Uw docent

Gepost op: 5 maart 2017

Mijn naam is Patricia, ik kom uit Brazilië. Ik woon nu 14 jaar in Rotterdam en ik geef yoga les op verschillende plekken in de regio Randstad - Zuid.

 

 

 

 

Yoga is al lang in mijn leven. De eerste keer, dat ik iemand yoga heb zien oefenen, was ik 9 jaar oud. Die persoon was mijn oma. Ze was net terug uit India waar ze 6 maanden in een Ashram had gewoond. Iedereen vond haar excentriek en al haar kleinkinderen wisten dat ze geen gemiddelde oma was. Iedere ochtend deed ze yoga-oefeningen . Van haar leerde ik mijn eerste asana's.

Later werd Yoga ook mijn hobby maar ik dacht er nooit aan om er mijn beroep van te maken.

Ik stuurde Filosofie aan de Universiteit van São Paulo, Brazilië en daarna werkte ik een aantal jaren als journalist. In 2001 toen ik op vakantie in Nederland was, leerde ik in Rotterdam mijn huidige man kennen. Een paar jaar later besloot ik naar Nederland te verhuizen. Pas toen besloot ik om van Yoga mijn beroep te maken.

Ik heb eerst de Vooropleiding en daarna de Opleiding tot Ashtanga Power Yoga docent bij Tonnie Goes van Dasra Center, Montfoort, gedaan.
Met het Yoga docent diploma in bezit, ging ik Kinderyoga studeren. Deze opleiding volgde ik bij Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness, Amsterdam. Om mijn kennis en vaardigheden nog verder uit te bouwen, begon ik in 2014 aan de Advanced Teacher training, die ik in 2016 afrondde bij Delight Yoga in Amsterdam. Mijn leraren daar, Katiza Satya en Kevin Sahaj , zijn een echte inspiratie bron voor mij gebleken.

Ik heb heel veel plezier met mijn yogagroepen en ik ben heel blij om dit te kunnen doen. Het is mooi om het bijzondere yoga gevoel te kunnen delen en dat dit alles terugkomt in steeds grotere aantallen leerlingen die mijn lessen bezoeken.